PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El COA desvetlla la delegació per a Minsk

Andorra comptarà amb un total de 12 atletes

Per El Periòdic

La flama olímpica arriba a Minsk.
La flama olímpica arriba a Minsk. | Minsk 2019

El Comitè Olímpic Andorra (COA) va donar a conèixer ahir la delegació andorrana que participarà en els propers Jocs Europeus que se celebraran del 21 al 30 de juny a Minsk, Bielorússia.

Andorra comptarà amb un total de 12 atletes que competiran en cinc disciplines esportives com són bàsquet 3x3, ciclisme, judo, karate i tir.

En aquest sentit, en bàsquet, els dos equips estaran formats per Cinto Gabriel, Alexis Bartolomé, Oriol Fernández, Hugo Schneider, Clàudia Brunet, Alba Pla, Anna Maña i Cristina Andrés. Els tècnics seran Eric Bartolomé i Sònia Bigordà. En ciclisme, el representant del Principat serà Samu Ponce mentre que Adrián Ulceray serà el seu tècnic i en judo, el representant serà Fabián Ramos, mentre que Antoni Besolí serà el tècnic. Així mateix, Silvio Moreira serà participarà en karate i Manuel Garcia el seu tècnic. En tir, el Principat comptarà amb Esther Barrugués i Alba Rodríguez en serà la tècnica. Jordi Verdaguer serà el cap de missió mentre que Jordi Orteu en serà l’adjunt.

Aquests Jocs compten amb 50 països que participen en 15 esports diferents i 23 disciplines. En total, hi haurà més de 4.000 atletes entre totes les competicions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT