PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marsol no descarta un pacte amb terceravia de cara a les comunals

La cònsol reitera que està decidida a tornar a encapçalar la llista

Per El Periòdic

La cònsol major, Conxita Marsol, participa en el repartiment de pans de la Festa Major del Puial, ahir.
La cònsol major, Conxita Marsol, participa en el repartiment de pans de la Festa Major del Puial, ahir. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ahir va mostrar-se convençuda que el comitè parroquial de Demòcrates de la capital «donarà suport a la voluntat de sumar» de cara a les eleccions comunals del desembre i va manifestar que és molt probable que doni suport a un pacte preelectoral amb L’A, terceravia o independents. Malgrat reiterar la seva voluntat de sumar i buscar aliances, però, va advertir que el primer pas és que el partit «es manifesti i digui quin candidat o candidata vol com a cònsol» i va recordar que està decidida a tornar a encapçalar la llista. 

De fet, la cònsol major va rebutjar que la recerca de suports per a les parroquials tingui alguna cosa a veure amb la por a perdre les eleccions després que en els comicis del passat abril d’Acord i el PS guanyessin a la capital tant en la llisa nacional com en la parroquial. «Por no en tinc, és per sumar per a la parròquia; per què no apropar-nos i fer un projecte comú amb liberals i altres forces?», va preguntar retòricament tot recordant que l’electorat sol tenir un comportament diferent en les eleccions a la corporació comunal que en les nacionals. 

Just abans d’aquestes declaracions, Marsol i el cònsol menor, Miquel Canturri, van assistir a la missa i el repartiment de pans davant de l’oratori de Sant Antoni, en el marc de la Festa Major del barri del Puial, on van assistir un centenar de padrins i padrines per celebrar la festivitat i recollir els panets beneïts del mossèn de la parròquia, Ramon Sàrries.

PUBLICITAT
PUBLICITAT