PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un miler de ciclistes afronten la 40a edició de la Marxa Tres Nacions

Hugo Drechou i Sandra Varela aconsegueixen finalitzar primers el recorregut

Per El Periòdic

Els ciclistes passen per Alp.
Els ciclistes passen per Alp. | Marxa Tres Nacions

984 ciclistes de 10 nacionalitats diferents van afrontar dissabte el repte de pedalar duran 140 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell de la 40a edició de la Marxa Tres Nacions. Els atletes sortien des de Puigcerdà i al quilòmetre 50 des de la Seu d’Urgell van iniciar l’ascens cap a Andorra. L’equador de la prova estava fixat a Canillo i donava pas al punt més alt del recorregut amb la mítica pujada al Port d’Envalira, el pas de muntanya més alt d’Europa. 

En aquest punt es trobava el tram cronometrat de sis quilòmetres on els més ràpids van ser Raúl Castelo i Sandra Varela. Durant la baixada del Port d’Envalira cap al Coll de Puymorens va destacar el vent, però només els quedava coronar la Tour de Carol i arribar a la meta, un altre cop a Puigcerdà. 140 km i tres països.

El millor temps en categoria masculina el va aconseguir el francès Hugo Drechou amb un registre de 3.54,48 hores i una velocitat mitjana de 36 km/h. Pel que fa a la categoria femenina, la ciclista Sandra Varela va ser la més ràpida amb un crono de 4.24 ,46 i 31,9 km/h de velocitat mitjana. La jornada va ser tot un èxit. La participació va fregar el miler de persones i un 6% d’aquestes van ser dones.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT