PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les Piscines Termals Muntanya obren les seves portes a Andorra

Les Piscines Termals Muntanya a Escaldes-Engordany
Les Piscines Termals Muntanya a Escaldes-Engordany

LES PISCINES TERMAL MUNTANYA, és l'única piscina d'aigua termal a Andorra, a la que podeu accedir  gratuïtament si sou clients de l'HOTEL-APARTHOTEL SERHS COSMOS i HOTEL CARLEMANY , o disposant d'una entrada personalitzada.

Les piscines termal Muntanya han obert les seves portes el dissabte dia 15 de Juny, fins al dia 08 de setembre, en horari de 10 h a 19 h. Com sempre, és un espai social, familiar, i amb tots els serveis necessaris perquè els seus hostes i clients puguin gaudir de les seves instal·lacions.

Per aquest estiu 2019, ofereixen un ampli ventall de propostes noves i fresques.

Com la zona Chill Out, que és un espai nou, meravellós i acollidor, pensat perquè els seus clients puguin desconnectar, relaxar-se, mentre gaudeixen dels seus moments de desconnexió amb la seva família i amics.

Els seus hostes i visitants, també podran disposar d'una nova i actualitzada carta, on podran escollir entrants com, els seus CAPRITXOS, els imprescindibles plats per picar, les seves AMANIDES anomenades MUNTANYA, ESCALDES, ENGOLASTERS, sempre desitjables per aquesta temporada d'estiu, plats ràpids com les TORRADES i els ENTREPANS, PEIX FRESC, les seves gustoses HAMBURGUESES i PIZZES, i per acabar els seus postres estiuencs.

Si agafeu l’opció de menjar en el seu restaurant, no teniu que pagar entrada  per accedir a les piscines.

No t’oblidis de provar el nostre CÒCTEL MOJITO amb i sense alcohol, preparat al moment, amb la menta recent agafada de la planta.

En conclusió, els seus punts importants de referència són:

- Aigua termal temperada entre 27-29 °C
- Disposa també de zona lúdica amb diferents terrasses de gespa i zona de restauració
- Piscina infantil reservada per als nens de la casa.
- Amb la vostra entrada, podeu sortir i entrar de les instal·lacions durant tot el dia.

Troba'ns a:

https://www.cosmoshotelandorra.com/es/servicios/piscina-termal

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT