PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Circular a 12 cèntims per minut

Zipcar aterra a Andorra de la mà del grup Becier per oferir un servei de lloguer de cotxes més flexible

Per El Periòdic

Els dos models de vehicles que ofereix el grup Becier per al nou servei de ‘carsharing’.
Els dos models de vehicles que ofereix el grup Becier per al nou servei de ‘carsharing’. | ANA / M. P.

Circular per 12 cèntims el minut serà possible a partir d’ara gràcies al servei de carsharing de l’empresa nord-americana Zipcar. Vist l’èxit d’aquesta iniciativa en diversos països i des de ja fa gairebé 20 anys, el grup Becier ha decidit apropar la marca a Andorra i oferir un servei de lloguer de cotxes més flexible i adaptat al client del que poden proporcionar les cases que es dediquen exclusivament a aquest àmbit. 

Segons va anunciar ahir el vicepresident executiu de l’àrea comercial de grup Becier, Joan Betriu, durant la presentació del nou servei a l’Iqos Lounge, els clients podran reservar un vehicle mitjançant una aplicació mòbil, que estarà disponible gratuïtament tant per a iOS com per a Android. Els cotxes estaran distribuïts per diferents zones cèntriques del Principat i, després d’haver realitzat la reserva sense cap fiança ni cap cost addicional, «el client podrà començar a conduir per 12 cèntims el minut amb una reserva mínima d’una hora». 

Els clients no hauran de preocupar-se de l’assegurança ni de la benzina

Tal com van informar durant la presentació, actualment el grup Becier compta amb una flota de sis vehicles, quatre Renault Clio i dos Renault Megane nous i de benzina, «però ens adaptarem a la demanda de la gent» i la idea és «que puguem ampliar la flota en un període relativament curt». D’aquesta manera, el client només haurà de preocupar-se d’abonar l’import del temps que ha estat utilitzant el vehicle, sense haver de patir per l’assegurança i la benzina, que estan incloses dins del servei. 

Per a Betriu, aquest servei pot ser molt efectiu per a persones que necessiten d’un transport en casos puntuals o per a «aquell qui vulgui prescindir del seu vehicle habitual».

PUBLICITAT
PUBLICITAT