PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferits greument dos joves que circulaven amb una motocicleta als Cortals d’Encamp

Tenen 19 i 17 anys i el vehicle amb què anaven va col·lidir contra un turisme

Per Enric Revuelta

La carretera dels Cortals d’Encamp
La carretera dels Cortals d’Encamp | El Periòdic

Dos joves residents que anaven amb motocicleta van resultar ferits greument ahir a la tarda en un accident de trànsit a la carretera dels Cortals d’Encamp. Segons va informar la policia, els dos ocupants, de 19 i 17 anys respectivament, van col·lidir contra un turisme per causes que es desconeixen al punt quilomètric 6 de la CS-220. La policia va rebre l’avís quan passaven uns minuts de les 19 hores.

Els dos ferits van ser traslladats a l’hospital de Meritxell pel Servei d’Urgències Mèdiques (SUM) i al tancament d’aquesta edició, es desconeixia quin era el seu pronòstic. Es desconeix quants integrants anaven al turisme, tot i que cap d’ells hauria patit ferides de consideració. En tot cas, una persona del turisme sí que hauria estat atesa pels mateixos bombers, tot i que hauria patit ferides lleus.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar els bombers de Canillo, que van dur a terme tasques de neteja de la calçada, segons van explicar fonts del cos, que també van rebre l’avís a la mateixa hora que la policia. La motocicleta i el turisme 4x4 que van col·lidir tenien matrícula andorrana. Segons van explicar els bombers, l’accident no va provocar cap tall de circulació, atès que la via és poc transitada habitualment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT