Carabaña, subcampió d’Espanya sub-23

És el seu primer any a la categoria

Carabaña, abans de la sortida.
Carabaña, abans de la sortida. | EL PERIÒDIC

En el seu primer any com a promesa, Nahuel Carabaña va aconseguir la fita de concloure en segona posició a la prova dels 3.000 metres obstacles del Campionat d’Espanya sub-23, disputat a Tarragona. El corredor de l’AA Catalunya va completar la cursa amb un temps de 8.58,25 minuts, que suposa la seva marca personal.

Només el va superar El Hocine Bouchrak (Atletisme Crevillente), que va establir un registre de 8.52,37. El tercer lloc del podi el va ocupar Alejandro Ortuño (Playas de Castellón) amb 9.04,49. Carabaña va estar sempre en el grup capdavanter de la carrera.

En els últims 600 metres Bouchrak va augmentar el ritme i només l’atleta andorrà va ser capaç de seguir-lo, tot i que no va poder atrapar-lo. El 12 de juliol Carabaña competirà al Campionat d’Europa. Participa a les semifinals i tractarà de ser entre els millors a la final. Serà a l’esdeveniment amb la 21a marca de la categoria entre els corredors presents.