PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sensacions sense utilitzar el llenguatge a les Nits sense Paraules

El Comú de la Massana presenta el programa cultural per a l'estiu

Per El Periòdic

Presentació del programa.
Presentació del programa. | Comú de la Massana

El Comú de la Massana va presentar les activitats culturals que realitzarà al llarg de l’estiu, amb l’aposta pels artísties nacionals i algunes novetats dins la programació.

Una d’aquestes està en les Nits sense Paraules, un espectacle que barreja diferents disciplines artístiques i que té l’objectiu de crear sensacions sense necessitat d’emprar el llenguatge. En aquesta edició es farà en dues ocasions i amb dues propostes cadascuna. Començarà amb un espectacle itinerant, que conclourà a la plaça de les Fontetes, on s’iniciarà el segon espectacle, amb diferents tècniques del circ i el teatre. La primera sessió serà l’1 d’agost amb el Petit Circ, de la companyia Fadunito i WEt Floor, amb Cris-is. I la segona el 7 del mes vinent amb els Somnis d’Alicia, de la companyia Teatre Nu, i Set Up, de la companyia Los Barlou.

El cicle de Capvespres d’Estiu serveixen per promocionar músics del país. Actuaran Four Flags (25 de juliol), Jamp (8 d’agost) i Vibrand en clau de Sou (22 d’agost). Les Petites Tardes d’Estiu tenen tres espectacles, perquè els infants treballin la creativitat. Seran: Circumloqui, amb la companyia Peus de Porc (24 de juliol), Jocs gegants antic de fusta, amb Ludiespai (31 de juliol) i Teatre Arrossegat (21 d’agost). Aquest dissabte hi ha la Tarda de Castells, que celebra la Diada dels Pirineus, amb els Castellers d’Andorra, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Lleida.

Orgue ibèric

Les segones Jornades d’Orgue Ibèric tenen l’Església parroquial com a protagonista. El 8 de juliol l’organista alemany Joahannes Skudlik interpreta qel recital Mozart i C.P.E. Bach entre trompetes i clarins. Seguirà l’endemà l’alacantí Miguel Bernal i la soprano madrilenya, Julia Ruiz, que portaran Danses i batalles a la cort i a l’església, un viatge musical en el temps. Seguirà el dia 10 amb el portuguès Joao Vaz, que portarà Quatre segles de música d’orgue a Portugal; i tancarà l’esdeveniment el director de les Jornades, Ignacio Ribas, que estarà acompanyat pel poeta Manel Gibert. La sessió inclourà la lectura de la recreació literària Nítid silenci.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT