PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno, Lima i Soldevila renoven amb l’Inter Club d’Escaldes

Els tres jugadors signen per una temporada més amb el club blau-i-negre

Per El Periòdic

Ildefons Lima, en un partit de la temporada passada.
Ildefons Lima, en un partit de la temporada passada. | interescaldes.com

L’Inter Club d’Escaldes va anunciar la renovació de tres jugadors emblemàtics de l’equip: Sergio Moreno, Ilde Lima i Genís Soldevila. Tots tres van arribar a un acord amb la directiva per continuar al club durant la temporada 2019/20. Així doncs, seguiran formant part del primer equip i vestint la samarreta blava i negra.

Pel que fa al capità Sergio Moreno, ha disputat 51 partits amb l’equip des de la seva arribada fa dues temporades. El seu bon rendiment amb l’Inter, va permetre al migcampista ser convocat a la selecció absoluta d’Andorra, completant 64 internacionalitats avui dia.

Però si parlem de llegendes, l’emblema de la Tricolor és Ilde Lima, capità de l’equip nacional i qui manté el rècord d’internacionalitats amb 123 partits. Si juga contra Turquia al Preeuropeu del 17 de novembre, Il Capitano serà el jugador de tota la història que més temps hagi defensat una selecció arreu del món. A l’Inter ha disputat 16 partits.

Per la seva banda, Genís Soldevila va ser un dels golejadors de la Lliga 2018-19 amb 10 gols. El Pistoler de Balaguer s’ha sentit molt a gust a l’Inter, jugant 27 partits a la seva primera temporada al club. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT