PUBLICITAT

Mor Melània Zamora Bonet, mare del cap de Govern

Era coneguda per ser una de les propietàries de Perfumeries Júlia

Per El Periòdic

Xavier Espot, en una sessió al Consell General.
Xavier Espot, en una sessió al Consell General. | Maricel Blanch

La mare del cap de Govern, Melània Zamora Bonet, va morir la matinada de dimecres a dijous després d’una llarga malaltia, a l’edat de 66 anys. Segons diverses informacions, el seu estat de salut havia empitjorat en els últims dies, motiu pel qual l’agenda institucional de Xavier Espot havia quedat alterada. A principis de setmana, Espot no va poder viatjar a Tolosa per trobar-se amb el prefecte d’Occitància, Etiénne Guyot, pel deteriorament de l’estat de salut de la seva mare. Ahir a la tarda, la sessió de control que es va dur a terme al Consell General no va comptar ahir amb la presència de Xavier Espot. L’última aparició pública que es recorda de Melània Zamora va ser l’acte de jurament com a cap de Govern a la Casa de la Vall, el passat 16 de maig. 

Melània Zamora també era coneguda per ser la filla de Júlia Bonet, fundadora de Perfumeries Júlia, i havia estat vinculada a la gestió del negoci familiar juntament amb les seves dues germanes, Anna Maria i Immaculada. Professionalment, Melània Zamora també s’havia dedicat al sector de la salut. Està previst que el funeral es faci aquesta tarda, a partir de les 16 hores, a l’Església Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany. 
Durant la jornada d’ahir, els representants polítics, familiars i la societat civil va expressar les mostres de condol personalment i també a través de diferents canals de les xarxes socials. La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) també va enviar un missatge de suport a Espot a través del seu compte de Twitter.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT