PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Excalibur Race s’aproparà al centre per fer-la més atractiva

Els organitzadors esperen un augment en la participació de 200 corredors

Per El Periòdic

La roda de premsa de l’Excalibur Race, ahir.
La roda de premsa de l’Excalibur Race, ahir. | ANA / C.A.

L’Excalibur Race tindrà el 15 de setembre les mateixes distàncies que edicions anteriors: 12 i 5 quilòmetres, però la diferència serà que es passa de Naturlandia a un recorregut mixt de muntanya i asfalt pel centre de la parròquia d’Escaldes-Engordany. El conseller d’Esports escaldenc, Jordi Ventura, es va mostrar molt satisfet pel canvi d’escenari i va comentar que «es busca centralitzar pel nucli urbà aquesta prova perquè el públic pugui seguir el recorregut i, a més, els establiments com restaurants o hotels tinguin una bona afluència».

Aquesta és el motiu pel qual l’Excalibur Race s’ha mudat a Escaldes-Engordany. El recorregut mixt de muntanya i centre urbà la farà molt més atractiva, segons els organitzadors, tant pels mateixos corredors, com pels patrocinadors i pel mateix públic assistent. Els organitzadors tenen una previsió d’arribar als 600 participants, a causa del treball de captació que han portat a terme, majoritàriament per Catalunya. Tot i això, ja es marquen nous reptes: «volem arribar també a França i ja hem començat a treballar per estar vinculats a la lliga francesa, com ho estem amb l’espanyola». En l’edició passada es va arribar als 400.

A partir de les 10 del matí, es durà a terme la primera de les sortides de la de 12 km, de la categoria Elit; després sortirà l’Elit ocra, i seguidament sortiran les categories Edge Group i Open. Cap a les 11.30 hores es donarà la sortida a les curses de 5 km i després les infantils.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT