PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa set anys

Espot pren el relleu de Vila a Justícia i Interior

Portada del 17 de juliol del 2012
Portada del 17 de juliol del 2012 | EL PERIÒDIC

La CASS va perdre 17,8 milions entre el 2001 i el 2002

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va acusar als governs liberals d’ocultar informació sobre les pèrdues de 17,8 milions d’euros dels anys 2001 i 2002.

Espot pren el relleu de Vila a Justícia i Interior

El ministre de Jutícia i Interior, Marc Vila, va presentar de forma inesperada la seva dimissió al càrrec al·legant «motius personals». El llavors secretari d’Estat d’Interior i ara cap de Govern, Xavier Espot, va prendre el seu relleu.

El TS confirma els 20 anys per assassinar el marit

El Tribunal Superior va desestimar el recurs de la resident espanyola que va matar i esquarterar el seu cònjuge a Escaldes-Engordany. La dona portava dos anys al centre penitenciari.

El Comú d’Encamp rescindeix el contracte pel Maià

El Comú d’Encamp va rescindir el contracte de condicionament del terreny i de revegetació de l’abocador del Maià, adjudicat al 2007. 

El protagonista: Xavier Espot

El fins aleshores secretari d’Estat d’Interior, Xavier Espot, va assegurar que el seu relleu «no s’ha de veure com un trencament o un final, sinó com una continuïtat amb el projecte del Govern i amb la línia del ministre Vila». El nou ministre va agrair la confiança que han depositat en ell el cap de Govern i Marc Vila.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT