PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Planelles, Llovera i Sans encapçalen l’àrea de Cultura

Desapareix la Direcció General i la gestió cultural té tres direccions

Per El Periòdic

Joan Sans, director del Departament de Política Lingüísitca.
Joan Sans, director del Departament de Política Lingüísitca. | Xavi Pujol

La nova estructura de la gestió cultural passa a tenir tres direccions en els Departaments de Promoció cultural, Política Lingüística i Patrimoni Cultural. Aquesta circumstància comporta que se suprimeixi la Direcció General. El Consell de ministres aprovava ahir aquest nou organigrama, donant llum verda a les direccions dels departaments de l’àrea de Cultura, en una proposta realitzada per la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.

Montserrat Planelles es fa càrrec de la direcció del Departament de Promoció Cultural que gestiona la Unitat d’Acció Cultural, la Unitat de Lectura Pública i Biblioteques (Biblioteca Pública), l’Àrea de Museus i Monuments, la Unitat d’Administració i Gestió Pressupostària i les Fundacions (ONCA, ENA i Museand).

El director del Departament de Patrimoni Cultural serà Xavier Llovera, que assumirà la responsabilitat de l’Àrea de Béns Immobles, l’Àrea de Béns Mobles, l’Àrea d’Arxius i de Gestió de Documents i la Biblioteca Nacional d’Andorra.

Per la seva part, Joan Sans es converteix en director del Departament de Política Lingüística, que inclou la gestió de les Àrees de Política Lingüística i de Llengua Catalana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT