PUBLICITAT

Canillo

Canillo té dues investigacions obertes per pisos il·legals

Mandicó preveu que les denúncies creixin a la temporada d’hivern

Per Adrià Esteban

Blocs de pisos a El Tarter.
Blocs de pisos a El Tarter. | MARICEL BLANCH

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, va avançar ahir en la sessió de comú que tenen «un parell» d’investigacions obertes arran de les aportacions de ciutadans perquè  puguin denunciar, de manera anònima, possibles apartaments turístics il·legals a la parròquia en un portal web. De moment, però, Mandicó va insistir que «estem fent les nostres verificacions i si això no és legal s’activaran els corresponents expedients administratius».

«Hem tingut algunes denúncies però entenem que el moment que això més es ficarà en marxa serà de cara a la temporada d’hivern quan hi haurà més ocupació d’aquests apartaments turístics i que segurament molt dels propietaris estaran utilitzant aquests apartaments» va expressar Mandicó.

Adjudicacions de les passarel·les

 D’altra banda, ahir va ser aprovada l’adjudicació de les dues passarel·les tibetanes sobre la vall de Montaup i la vall del Riu. L’obra tindrà un valor de 2,6 milions d’euros i anirà a càrrec d’una UTE formada per una empresa andorrana i una altra de francesa especialitzades en el transport per cable.

La passarel·la penjant que connectarà la vall del Riu serà «la més gran d’Europa» i tindrà aproximadament uns 600 metres de llargada i uns 200 metres d’alçada.. Pel que respecta a la passarel·la de la Vall de Montaup, tindrà uns 35 metres de llargada i uns 10 metres d’alçada. Els treballs començaran a l’octubre i el comú va calcular que aquestes construccions podrien estar enllestides de cara a l’estiu que ve. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT