PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 13 anys

Va donar-se llum verda a la creació d'un impost directe sobre la construcció

Per El Periòdic

La portada del 19 de juliol del 2006.
La portada del 19 de juliol del 2006. | Maricel Blanch
  • Creació d’un impost directe sobre la construcció. El Govern va entrar una llei al Consell General per crear aquest nou tribut que havia de gravar qualsevol construcció que es fes en una parròquia; a partir dels metres quadrats del bé immoble ponderats per un índex de localització.
  • Les patronals, alarmades pel text sobre la inversió estrangera. La junta de la PIME va reunir-se per tal d’establir una estratègia davant de la llei d’inversions estrangeres, sobre la qual estaven en contra pel perill que podia representar per a les empreses del país l’obertura econòmica.
  • 12 empreses s’interessen per Aigües d’Arinsal. En el marc del procés d’adquisició de la planta embotelladora, 12 empreses estrangeres van mostrar interès per la seva compra, entre les quals destacava una societat catalana especialitzada en la distribució alimentària.
  • Catalunya proposa suspendre la caça de l’isard. El Departament de Medi Ambient de la Generalitat va demanar al Govern d’Andorra que suspengués la Setmana de l’Isard per protegir l’espècie. 

El protagonista

El seleccionador d’hoquei patins, Bernat Bosch, va destacar el joc del seu equip contra Portugal malgrat encaixar una derrota en el primer partit del Campionat d’Europa d’hoquei patins. «És clar que vam jugar per sobre de les nostres possibilitats», va destacar en aquella ocasió i abans d’afrontar el segon partit contra Suïssa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT