PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 6 anys

Les obres de canalització a Santa Coloma es van convertir en una urgència

Per El Periòdic

La portada del 22 de juliol del 2013.
La portada del 22 de juliol del 2013. | El Periòdic
  • Les obres de canalització, urgents per a Santa Coloma. L’Associació de Veïns i Comerciants de Santa Coloma va demanar que es fessin les obres de canalització davant les inundacions causades per la pluja que van obligar a tallar l’avinguda d’Enclar.
  • Purito escala al tercer calaix del Tour. Joaquim ‘Purito’ Rodríguez va assolir la tercera posició del Tour de França després de començar la prova de manera irregular i refer-se amb un espectacular rendiment als Alps.
  • L’afer de les vaquetes anirà a la Batllia. El president d’Apapma, Carles Iriarte, estava disposat a acabar a la Justícia si el Govern no es pronunciava en l’afer de les vaquetes, l’espectacle en el qual es va «maltractar animals» i «ferir sensibilitats entre els assistents».
  • Gran presència de corredors a la duatló. El que havia de ser una multitudinària prova de triatló va acabar sent una exitosa competició de duatló perquè l’aigua del llac d’Engolasters era de sis graus.

El protagonista

El Tour no va començar gaire bé per a Purito, que es va deixar temps als Pirineus. Després va arribar l’assignatura pendent, la contrarellotge, i va començar la revolució silenciosa. Quan van acostar-se els Alps va donar un recital, es va convertir en una màquina de batallar i va restar temps als seus rivals fins assolir el tercer lloc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT