PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una ciclista accidentada a Pal pateix diversos traumatismes

La dona de 40 anys presenta una lesió cranioencefàlica i múltiples fractures

Per El Periòdic

Un helicòpter s'enlaira en una zona de muntanya.
Un helicòpter s'enlaira en una zona de muntanya. | Maricel Blanch

Una dona de 40 anys va patir ahir un accident al Vallnord Bike Park la Massana i va haver de ser evacuada en helicòpter per garantir la seguretat del seu trasllat fins a l’hospital. Tal com van informar des de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, l’accidentada presentava un traumatisme cranioencefàlic i múltiples fractures i després de ser intervinguda seguia ingressada a l’UCI. 

A banda d’aquesta intervenció, els bombers van haver de fer tres sortides més en helicòpter durant la jornada d’ahir, dos més a Pal per un parell més d’accidents a les instal·lacions del Bike Park i una tercera per rescatar un voluntari de l’Andorra Ultra Trail Vallnord que havia caigut.

Accidents de trànsit

La matinada de dissabte a diumenge, la Policia va procedir a la detenció d’un resident de 23 anys que va accidentar-se amb el seu Volkswagen Golf, amb matrícula del Principat, a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany, i va donar positiu en el control d’alcoholèmia que van realitzar-li posteriorment, amb 1,41 g/l. Els seus dos acompanyants van resultar ferits.

PUBLICITAT
PUBLICITAT