PUBLICITAT

Èxit rotund de la segona Gran Fondo Andorra

Argelaguer venç en la distància llarga mentre que Misser ho fa en la mitja i Gómez en la curta

Per El Periòdic

Un ciclista disputa la Gran Fondo Andorra
Un ciclista disputa la Gran Fondo Andorra | GF Andorra

La segona edició de la Gran Fondo Andorra MTB va ser un èxit. 1.400 ciclistes es van citar a la Cota 2.000 de Naturlandia per viure, en primera persona, la marxa. Aquesta estrenava format, amb la incorporació d’una nova distància, la de 24 quilòmetres, a les ja existents de 45 i de 93 km. Tot un encert que va permetre donar cabuda a aquells que estan iniciant-se a la bicicleta. 

Des de primera hora del matí, a les 9.15 hores, i en sortides esglaonades per garantir gaudir còmodament del recorregut, els esportistes van prendre la sortida per completar la prova a través de les muntanyes i valls del Principat.

Així, esport i bon ambient es van donar la mà en una solejada jornada on els ciclistes van vestir el mallot oficial de la marxa, símbol de distinció de les proves Gran Fondo. La marxa va culminar amb un gran àpat popular al voltant de Naturlandia.

Roger Argelaguer, amb un crono de 4.22,08 hores es va imposar en la marxa més llarga mentre que Tomi Misser, amb 2.02,35, va vèncer en la mitja distància. Finalment, Roger Gómez, amb 1.56,12, es va imposar en la curta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT