PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 19 anys

La població va pujar fins a les 65.425 persones el 24 de juliol del 2000

Per El Periòdic

Tal dia com avui de fa 19 anys
Tal dia com avui de fa 19 anys | El Periòdic
  • La població puja els primers mesos de l’any. El nombre de residents es va situar en 65.425 persones fins al 30 de maig, 32 més que durant tot l’any anterior.
     
  • Una nova llei endurirà les sancions als pescadors. El text havia d’establir el pagament immediat de les multes imposades als estrangers i ampliava les competències dels banders per poder immobilitzar vehicles.
     
  • Conveni entre l’ONCA i l’Orquestra de Balears. El ministre de Cultura, Enric Pujal, s’havia de reunir al setembre amb el conseller de l’illa per signar l’acord que havia de permetre actuacions als dos territoris.
     
  • Santi Deu completa la representació andorrana a Sydney. El nadador es va confirmar com l’acompanyant de Meri Sabaté als Jocs Olímpics de Sydney després de sumar la millor puntuació en la taula alemanya.

El protagonista: Santi Deu

En l’última jornada del Campionat de Catalunya absolut i júnior, es va decidir el destí de les dues invitacions que la natació andorrana tenia per als Jocs de Sydney. Malgrat que el nedador no va fer cap mínima, sí que va acumular més punts que els seus companys en la taula alemanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT