PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 8 anys

Entre el 2000 i el 2009, la inversió pública consolidada va augmentar un 58,5%

Per El Periòdic

Portada del 25 de juliol del 2011.
Portada del 25 de juliol del 2011. | El Periòdic
  • La inversió pública real creix un 60% en 10 anys. Entre el 2000 i el 2009, la inversió pública consolidada va augmentar un 58,5% gràcies, en part, per l’increment d’aquest capítol en els pressupostos de l’Estat. En concret, va passar dels 114 milions d’euros als 181 milions.
     
  • Un intent de rècord d’alçada reuneix 78 balladors. Els participants del V Trilateral Line Dance es van reunir al punt de ‘Les tres fronteres’, entre Andorra, França i Espanya, per intentar fer un ball multitudinari i entrar al llibre dels rècords Guinness.
     
  • Grandvalira Golf aspira a superar els 2.000 visitants. L’empresa va optar per signar acords amb Fontanals i Font Romeu perquè els abonats tinguessin descomptes i, així, fer créixer l’afluència de gent. 
     
  • Òscar Casal entra en el ‘top-25’ a Dolomites. El corredor de muntanya va acabar 24è a la quarta skyrace del calendari a 12 minuts i 59 segons del campió, l’espanyol Luís Hernando. El seu germà Marc va ser 36è, a 17 minuts i 20 segons del guanyador. 

El protagonista: Josep Maria Camp

L’excònsol major de la Massana va reconèixer en una entrevista a EL PERIÒDIC que, a les portes d’acabar el seu mandat, tres o quatre projectes no es van realitzar «ben bé». Va ser el cas de la remodelació del prat del Colat, la construcció d’un centre de salut i plans d’embelliment. El motiu va ser la conjuntura econòmica, va dir. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT