PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 9 anys...

Els Bombers rescaten el cos d’un pescador desaparegut

Per El Periòdic

La portada del Periòdic del 26 de juliol del 2010.
La portada del Periòdic del 26 de juliol del 2010. | El Periòdic
  • Els Bombers rescaten el cos d’un pescador desaparegut. El grup de rescat de muntanya dels Bombers va recuperar el cos sense vida d’un veí d’Encamp que havia anat a pescar un parell de dies a la zona dels estanys del Meligar.
  • El COA sol·licita onze beques per als Jocs de Londres 2012. El Comitè Olímpic Andorrà va transmetre al seu homònim internacional que volia ajuts de cara als Jocs de Londres 2012 per a onze esportistes del país: tres atletes, tres nedadors, tres judokes i dos ciclistes.
  • Satanàs guanya el Concurs de Gossos d’Atura. El gos de Ferran Riu, Satanàs, va proclamar-se campió del 22è Concurs de Gossos d’Atura de Canillo, ja que va sobresortir entre els altres onze participants tant en obediència com en rapidesa en l’execució.
  • Andorra, quarta en els Campionats del Món de travesses. Andorra va aconseguir la quarta posició per països en els primers Campionats del Món de travesses després de superar les expectatives en la darrera prova.

El protagonista

El president del Consell d’Administració de la CASS, Josep Maria Beal, en una entrevista a EL PERIÒDIC, va explicar els seus reptes després d’haver estat elegit en el càrrec, entre els quals destacaven fer entendre a totes les persones afiliades que la CASS «és una cosa nostra que hem de respectar i de la qual no podem abusar». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT