PUBLICITAT

Tal dia com avui de fa 19 anys

L'any 2000, Salut va preparar una formació específica per als cangurs

Per El Periòdic

Portada del 27 de juliol del 2000.
Portada del 27 de juliol del 2000. | El Periòdic
  • Salut prepara una formació específica per als cangurs. Els cursets van seguir el model formatiu dels professionals de les guarderies. La mesura pretenia conscienciar de la responsabilitat en l’atenció als menors. 
     
  • La CASS ingressarà 21.600 milions de pessetes. L’ens va anunciar que preveia uns ingressos equivalents a 129,6 milions d’euros per al 2001, dels quals destinaria un terç en malaltia. A més, els assalariats de baixa cobraven fins al 75% del salari. 
     
  • La Seu protesta contra els horaris del comerç. El 70% dels establiments de la localitat van tancar durant mitja hora per rebutjar la liberalització dels horaris comercials aprovada pel Govern de la Generalitat.
     
  • L’ONCA fa un Concert d’Estiu «fresc i lúdic». El punt àlgid de la tradicional cita va ser un tema de Xostakovitx. Van participar dos solistes de renom, el pianista Emili Brugalla i el trompetista Matthew Simon.

La protagonista: Jael Pozo

L’actual consellera de la Massana era aleshores membre del recentment creat PS juvenil. Després de celebrar la primera reunió, en una entrevista a aquest rotatiu assegurava que la joventut del partit se situava «a l’esquerra de l’esfera política». A més, lamentava la poca presència de les dones en la política andorrana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT