PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mor un veí de la Seu a causa d’un accident laboral

L’home cau des d’una altura de vuit metres quan arreglava una teulada

Per El Periòdic

Un tram de l'avinguda on està situat el gimnàs.
Un tram de l'avinguda on està situat el gimnàs. | Google Street View

Un treballador de 42 anys va morir dijous en caure d’una altura de vuit metres mentre reparava la teulada d’un gimnàs a la Seu d’Urgell, van informar ahir els Mossos d’Esquadra en un comunicat. La víctima va ser traslladada a l’hospital, on va morir hores més tard arran de la gravetat de les lesions patides.

Els Mossos van rebre l’avís a primera hora del matí, concretament a les 8.09 hores, i es va desplaçar al complex esportiu privat, situat a l’avinguda de Guillem Graell. El treballador, de nacionalitat portuguesa i resident a la Seu, va ser atès posteriorment pels Bombers de la Generalitat, i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que el va traslladar al Sant Hospital de la localitat, on va morir al cap de poques hores. La policia catalana va posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell i també del Departament de Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Altres accidents laborals 

L’últim accident laboral greu que va tenir lloc a la comarca de l’Alt Urgell es va produir el 20 de novembre de l’any passat. Dos operaris van resultar ferits molt greus, un dels quals crític, en rebre una descàrrega elèctrica mentre treballaven en una torre elèctrica. 

Els fets van passar a la zona de la Coma de Pou, a prop de Montan de Tost, al terme municipal de Ribera d’Urgellet. Els operaris van ser evacuats en ambulància a l’aeroport de la Seu d’Urgell. Allà, un helicòpter del SEM va traslladar d’urgència el ferit crític a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. El ferit de menys gravetat va ser tractat primerament a l’hospital de la Seu, però posteriorment també va ser derivat al centre mèdic barceloní. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT