PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marcel Lescano escala una posició a la general

El Sercotel aconsegueix retallar distàncies i avui tindrà el temps a favor

Per Anna Ribas

Marcel Lescano.
Marcel Lescano.

Marcel Lescano va escalar ahir una posició a la classificació general de la Copa del Rei i ara és novè. En la tercera jornada de competició van fer una desena posició i una sisena. «Hem tingut una baralla important amb dos vaixells i aquest fet ha provocat que no féssim una bona sortida i per això hem estat desens. En la segona regata hem fet una sortida molt encertada i ens hem defensat molt bé», explicava. «Estem molt contents perquè hem escalat una posició a la general. Ara mateix ens trobem a 1,50 minuts del primer. Està tot molt ajustat, és increïble. Estem a 3 segons del que tenim davant amb el temps compensat, perquè en temps real sempre som els primers. Cada dia estem millorant molt, hem encertat l’estratègia i la tàctica».

A més, avui el temps els beneficiarà i pot ser una jornada decisiva que els catapulti encara més amunt a la classificació. «Estem esperant una borrasca amb un vent de 25 nusos. Amb aquest vent el nostre vaixell vola, serà el nostre dia. Serà perillós i haurem d’anar amb molta cura, però estem molt preparats i hem entrenat molt. Si tot va bé, amb aquest vent farem podi», apuntava.

De cara a l’objectiu que es van proposar, va indicar que «ara mateix ens trobem gairebé a la meitat de la taula. Tenim l’objectiu d’estar dins dels cinc primers, que aquí a la Copa del Rei és molt complicat. De fet, està tan ajustat que, en tres minuts de diferència amb el primer, estem tots els participants. Hi ha molt nivell però enguany ens estem defensant molt bé. Si anem així fins  dissabte que ve potser complim el nostre objectiu. No estem despenjats de la flota sinó que estem lluitant. Hem d’augmentar la diferència quan arribem, tot i que naveguem a 40 graus i el cansament es comença a notar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT