PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 22 anys

El ‘taxi’ vol suprimir les comissions

Per El Periòdic

La portada del 3 d'agost de 1997.
La portada del 3 d'agost de 1997. | EL PERIÒDIC

El ‘taxi’ vol suprimir les comissions

La nova junta volia internar eliminar les propines als recepcionistes dels hotels. El nou president, Jordi Mangas, es va proposar posar fi a l’enfrontament que vivia el sector. 

Els andorrans ‘guanyen’ la partida d’escacs vivents

Una espectacular partida d’escacs amb peces vivents que escenificava una obra de teatre sobre l’intent d’invasió dels moros va ser un dels actes destacats de la Festa Major d’Andorra la Vella. 

La detenció de les noies letones desperta accions de solidaritat

L’arrest d’un grup que tocava al carrer va provocar que alguns veïns del nucli antic oferissin la ballarusca. Van acordar convidar-los a dinar per evitar que tinguin problemes legals.

El Principat va rebre un patrocini de mig milió per jugar la UEFA

El club va rebre 250.000 pessetes per cada partit de la Copa de la UEFA jugat. A més, el restaurant Charlot va augmentar l’aportació. 

El protagonista... Marc Forné

El cap de Govern, Marc Forné, va reparar en la conveniència que el Bàsquet Club Andorra disputés la temporada a la Lliga LEB i va insinuar la possibilitat que l’executiu acabés aportant 25 milions al club. A més, el líder liberal va ‘beneir’ la mesura d’incorporar a la formació tricolor tres o quatre joves del planter.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT