PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El capità diu adeu

Oliver Stevic deixa el MoraBanc després de disputar les tres millors temporades de la història del club

Per El Periòdic

Oliver Stevic.
Oliver Stevic. | MARICEL BLANCH

Acaba un cicle. Oliver Stevic, qui era el vigent capità del MoraBanc Andorra, marxa. Ho fa després de tres temporades, les millors de la història del club en les quals, any rere any, primer amb Joan Peñarroya i després amb Ibon Navarro, ha estat una peça essencial.

D’aquesta manera, en un comunicat publicat a les xarxes, el club va anunciar que «després de tres temporades el MoraBanc Andorra i Oliver Stevic separen els seus camins». «És un dels jugadors històrics del club en l’etapa ACB, sempre va defensar els nostres colors amb un compromís màxim arribant a ser un gran capità, molta sort», afegia.

Falta anunciar la renovació de Walker així com el fitxatge de Sy, que arribarà provinent del Partizan de Belgrad

El jugador, de 35 anys i de 2,04 metres d’alçada, es va lesionar el passat més de març en el partit de l’EuroCup contra l’Asvel Villeurbanne i va haver de passar per quiròfan per una fractura en el radi del braç esquerra, fet que li va impedir que es pogués acomiadar de la seva afició a la pista. Ara, es desconeix el seu futur, però la voluntat del jugador era la de tenir un canvi després d’haver-se recuperat totalment de la lesió.

El serbi va arribar al MoraBanc procedent del Montakit Fuenlabrada i en la seva primera temporada va anotar una mitjana de 9,34 punts per partit, va capturar 4,27 rebots per enfrontament i va obtenir un total de 10,62 punts de valoració de mitjana en els 17 minuts jugats. Va jugar 29 enfrontaments ACB i tres dels play-off pel títol.

Pel que fa a la segona temporada amb els tricolor, va anotar una mitjana de 6,41 punts, va capturar 3,58 rebots i va obtenir 8,23 punts de valoració. En total, va jugar 34 enfrontaments de la lliga regular i tres pel títol, a més de la primera fase de l’EuroCup, en la qual va ser una peça fonamental. Finalment, en la darrera temporada, Stevic va anotar una mitja de 5,95 per duel, va capturar 3,09 rebots i va obtenir una valoració de 7,09 minuts en els 13 minuts per duel jugats.

D’aquesta manera, es comença a perfilar l’equip de cara al nou curs. L’anunci de la renovació de David Walker està molt a prop, igual que el fitxatge de Bandja Sy, jugador que arribarà provinent del Partizan de Belgrad.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT