PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Hannah assegura que vol «construir una bonica comunitat amb els meus companys»

Tenir un bon vestidor implicarà «estar millor preparats per competir» i per veure «de què som capaços a l’ACB»

Per El Periòdic

Clevin Hannah.
Clevin Hannah. | ACB Photo

El recentment fitxat Clevin Hannah va parlar per primera vegada. D’aquesta manera va assegurar que «el meu objectiu personal és, primer de tot, ajudar a construir una bonica comunitat amb els meus companys, entendre’ns els uns als altres i aconseguir això és fonamental per jugar bé junts». «Un cop assolit això estarem millor preparats per competir a l’ACB, que és una lliga molt difícil plena de talent, bons equips i grans jugadors. El primer serà estar junts, veure del que som capaços i després fer plans», afegia i sentenciava que «òbviament entre els nostres objectius estarà intentar jugar la Copa i els play-off».

En aquesta línia, va indicar que Ibon Navarro va ser un dels principals factors per fitxar per l’equip. «Vam tenir una etapa molt bona a Múrcia en la què vam gaudir molt, és un entrenador competitiu dels que sap extreure el màxim d’un equip», subratllava i reiterava que «estic molt content de tornar a jugar per a ell a Andorra.»

A més, va reiterar que «entenc molt bé el que Ibon vol que aporti a l’equip aquesta temporada i estic content amb el rol que tindré». «A banda de jugar de base la meva funció serà ajudar els jugadors rookies a l’ACB que hi ha en la meva posició, ajudar-los el millor que pugui perquè s’adaptin», afirmava i comentava que «Massenat i Senglin són jugadors amb molt talent que ens han d’ajudar molt amb la pilota i sense ella». «Serà bo per a tots, estic segur», destacava i reiterava que «has d’estar preparat per competir absolutament tots els partits».

Així mateix, va explicar que «quan vaig arribar a la lliga, amb la Penya, el MoraBanc Andorra acabava de pujar de la LEB Or i ja aleshores es deia que era un club dur i competitiu que sempre mostrava determinació per guanyar». «Estic molt content de formar part d’aquesta tradició i de jugar en un club diferent, que representa un país, tinc moltes ganes de viure aquesta experiència», reconeixia Hannah.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT