PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Immersió cultural xinesa d’una desena d’estudiants

Participen en estades al país asiàtic per ampliar la seva formació

Per Joan Josep Blasco

33 Estudiants de xinès andorrans al país asiàtic.
33 Estudiants de xinès andorrans al país asiàtic. | Universitat d'Andorra

Nou estudiants de l’Aula Confuci d’Andorra i una acabada de titular en Ciències de l’educació per la Universitat d’Andorra (UdA) prenen part en estades d’estiu a la Xina, en un campus que els permet conèixer la cultura del gegant asiàtic i l’idioma que estudien.

Els representants del Principat realitzen estades diferents. Els estudiants de xinès realitzen un curs intensiu amb classes d’aquest idioma a Pequín i Xangai, i completen la formació coneixent indrets del país i de la seva cultura, realitzant diferents tipus d’activitats. L’estada està organitzada per la Fundació Institut Confuci Barcelona (FICB) i la Universitat d’Estudis Estrangers de Pequín. L’estudiant de Ciències de l’educació va participar a Pequín i Tianjin en una estada d’immersió cultural amb gent de diversos països, acudint a xerrades i realitzant visites culturals, a més de participar en un taller de cal·ligrafia. La FICB va organitzar-la conjuntament amb l’Institut Internacional d’Estudis Xinesos, l’Oficina d’Instituts Confuci i l’Oficina d’Assumptes d’Estudiants Estrangers.

L’UdA compta en el seu programa d’estudis amb sis nivells diferents de xinès, en els quals no només es tracta d’aprendre l’idioma, sinó també la cultura del país asiàtic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT