PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marsol realça la participació en unes festes «sense incidents»

Unes 4.000 persones gaudeixen del concert del grup Morat

Per Adrià Esteban

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, amb consellers de comú.
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, amb consellers de comú. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

Després de cinc dies de celebracions, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va fer ahir balanç d’una festa major «sense incidents» en la qual va destacar la participació a la gran majoria d’actes de la parròquia.

Tot i tenir present els recents aldarulls de Sant Julià de Lòria, Marsol va afirmar que el dispositiu policial «ha estat el mateix que el de cada any. Sempre tenim una empresa de seguretat i la policia ha donat el mateix servei». En aquest sentit, la cònsol va assegurar que tant sols durant l’actuació dels Catarres va haver-hi més d’agents «perquè hi havia molta afluència de gent però dins de la normalitat absoluta d’Andorra la Vella». «Programem els actes molt d’hora, la festa major d’Andorra la Vella funciona d’una altre manera», va afegir Marsol.

D’altra banda, la cònsol va posar en valor la decisió de «tornar la festa major al centre històric», ja que va considerar que «ha fet un canvi espectacular». «L’ha tornat a fer viure perquè realment estava acabada», va opinar Marsol. Quant als actes, la cònsol va comentar que el denominador comú de tots ells ha estat la resposta positiva de la gent. «Estem molt contents perquè ha estat una de les festes majors més participatives dels darrers anys», va assenyalar Marsol.

Finalment, la cònsol va subratllar que la raó de l’absència dels focs artificials és «per un tema que em sensibilitza molt» com és el de «no posar en perill el bosc». La Festa Major es va tancar ahir i un dels últims esdeveniments va ser el concert del grup colombià Morat, que va aplegar unes 4.000 persones. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT