PUBLICITAT

El MoraBanc arrencarà la temporada contra el València

Debutarà a casa contra el Montakit Fuenlabrada i la següent jornada rebrà al Barça Lassa al Poliesportiu

Per El Periòdic

L'afició del MoraBanc.
L'afició del MoraBanc. | Maricel Blanch

El MoraBanc Andorra va conèixer ahir el calendari de l’ACB de la pròxima temporada i el començament no podria ser més especial, ja que s’estrenaran contra el València Bàsquet a la Fonteta el 24 de setembre, a les 20.00 hores. A més, resulta que un dels principals al·licients d’aquest primer matx serà el duel entre germans que viuran Guille i Quino Colom, ja que aquest darrer ha fitxat pel conjunt taronja. D’aquesta manera, la Lliga Endesa s’estrenarà amb una doble jornada, concretament entre 24 i el 29 de setembre. Així, després de començar contra els valencians, els andorrans rebran el dissabte 28 a les 18.00 hores al Montakit Fuenlabrada al Poliesportiu.

La següent jornada rebran ni més que menys que al Barça Lassa. Serà un partit en el qual els andorrans podran enfrontar-se al nou projecte blaugrana. Un altre enfrontament  que està marcat en vermell al calendari és el de la 14a jornada, corresponent a la del 21 i 22 de desembre, ja que l’Andorra jugarà contra el totpoderós Reial Madrid al Wizink Center. A la primera volta visitaran el Poliesportiu equips com l’Unicaja, el Baskònia, l’Iberostar Tenerife o el Club Joventut Badalona. Aquesta s’acabarà al Nou Congost, jugant contra el Baxi Manresa.

Per un altre costat, la segona volta començarà contra el Monbus Obradoiro i el Reial Madrid visitarà Andorra a la jornada 26, és a dir, el cap de setmana del 28 i 29 de març. Finalment, la darrera serà fora de casa, a la pista del Fuenla, en la jornada corresponent al 9 i 10 de maig. Després es jugaran els play-off de la Lliga Endesa. La Copa del Rei es disputarà del 14 al 17 de febrer. 

Cal recordar que des de la temporada passada l’ACB presenta un calendari amb el criteri de jornades no idèntiques. Aquest fet significa que els nou partits de cada jornada de la primera volta no es disputaran necessàriament en la mateixa jornada de la segona, sinó que podran repartir-se en diferents. 

Segons va explicar el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, «evidentment el calendari és molt exigent». «Hi ha una primera jornada complicadíssima en una pista d’un equip d’Eurolliga i, una altra vegada, a la jornada tres, tornem a jugar contra un altre d’aquesta competició», assenyalava i exposava que «l’inici de la competició serà molt exigent». «La veritat és que tu pots pensar que és millor jugar contra aquests equips quan no ha començat la competició europea, sobretot si han jugat un partit de doble jornada però també els agafarem amb poc rodatge, amb internacionals que hauran arribat no fa massa», revelava i remarcava que «haurem d’aprofitar les nostres oportunitats». «Però nosaltres també podem tenir algunes incorporacions a darrer moment, ja ho veurem», recordava.

A més, va indicar que «és veritat que ens hauria agradat acabar a casa la darrera jornada però al final els calendaris, siguin bons o dolents, els has de fer amb competitivitat i regularitat». «No s’han de fer massa més valoracions, aquest és el que és i no és ni bo ni dolent, el farem el millor possible amb el pas dels partits», reiterava.

Nous horaris

L’ACB i Movistar+ han establert nous horaris per als enfrontaments de la nova temporada, de manera que hi haurà una franja més de partits en comparació amb el curs passat, ampliant-se a sis. L’acció començarà dissabte a les 18.00 hores i seguirà el mateix dia, a les 20.00. El diumenge es podrà jugar a les 12.30 hores, a les 17.00, a les 18.30 o a les 20.00. H 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT