PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 12 anys

Lluís Cartes era el protagonista

Per El Periòdic

La portada del 10 d'agost del 2007.
La portada del 10 d'agost del 2007. | EL PERIÒDIC

►    Compensació per als propietaris de la Plana

Els propietaris de terrenys entre el centre de la Plana i la cota 1.350 perdien els seus drets després que la Vall del Madriu es declarés zona de protecció. Per això, van rebre terrenys -que fins aleshores havien estat comunals- a la carretera de la Plana i el Comú es va quedar amb la zona no edificable.

►    Els veïns del Pas reivindiquen un transport públic més eficient

Els veïns del Pas de la Casa incidien en la necessitat que hi hagués millores en el transport públic i reclamaven un servei eficient i a un preu raonable. L’objectiu era pal·liar part dels problemes de mobilitat que pateix el Pas.

►    Tres detinguts a la Cerdanya per estafa

Els Mossos d’Esquadra detenien tres joves per un cas d’estafa per clixé. El sistema que consistia a vendre un mètode per duplicar bitllets de curs legal.

►    Derrota i un lesionat a la primera ronda de la Copa Davis 

Andorra perdia en el primer partit de la Copa Davis a Armènia contra l’equip amfitrió. Jean Baptiste Poux es veia obligat a abandonar per una lesió. 

El protagonista: Lluís Cartes

El cantautor i la seva banda, els Fluxes, feien sonar els temes del primer disc de Lluís Cartes, ‘Camina descalç’, a la plaça dels Coprínceps d’Escaldes-Engordany com a part del cartell del cicle Colors de Música de la parròquia. Ja havia presentat el disc a Ordino i Canillo l’estiu del 2006.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT