PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Troben els cos sense vida del menor desaparegut a Espot

Els Bombers el localitzen al fons d’un barranc pròxim al poble pallarès

Per El Periòdic

Parada de taxis d’Espot.
Parada de taxis d’Espot. | Arxiu ACN

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van localitzar ahir al matí el cos sense vida d’un noi de 14 anys que havia desaparegut d’un càmping de la localitat d’Espot i a qui buscaven des de dijous al vespre. La víctima es trobava allotjada amb la seva família en un càmping del municipi de la comarca del Pallars Sobirà.

Un helicòpter del Cos de Bombers va localitzar el cos sense vida al fons d’un barranc pròxim al poble d’Espot, en una zona de difícil accés, després que a primera hora del matí s’havien reprès les tasques de recerca, que de nit s’havien allargat fins a les quatre de la matinada. La recerca va començar dijous cap a les 8 del vespre, quan els pares en van notificar la desaparició.

La família, de nacionalitat holandesa, estava de vacances en un càmping de la zona. El matrimoni havia sortit a fer una excursió per la muntanya i en tornar-hi van trobar a faltar el fill. Immediatament es va activar la recerca amb quatre dotacions dels Bombers i una unitat dels Mossos d’Esquadra. Després d’una pausa durant la matinada, tan bon punt va sortir el sol es van reprendre les tasques de recerca, amb un helicòpter i cinc dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat de Catalunya més una altra unitat dels Mossos d’Esquadra.

La localització va activar ràpidament una unitat d’Intervenció de Muntanya dels Mossos d’Esquadra com a policia judicial. Paral·lelament, mitjançant el Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers, es va habilitar un equip d’atenció psicològica per a la família.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT