PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui com avui de fa 13 anys

Els constructors demanaven allargar el període establert de 10 anys perquè el sector s’obrís a la inversió estrangera, tal com pretenia el Govern. 

Per El Periòdic

  • Els contractistes volen una obertura del sector més lenta. Els constructors demanaven allargar el període establert de 10 anys perquè el sector s’obrís a la inversió estrangera, tal com pretenia el Govern. 
     
  • La Generalitat obre l’expropiació dels terrenys de l’aeroport. El Govern català va anunciar que posaria en marxa l’instrument legal necessari per adquirir els terrenys de l’actual aeroport Andorra - La Seu i posar-los a disposició dels executius espanyol i andorrà.
     
  • Encamp entrega la planificació urbanística al Govern. L’excònsol major de la parròquia, Miquel Alís, desitjava que l’Executiu no trigués en aprovar el pla per així aixecar la moratòria establerta en la construcció.
     
  • Malestar en la benedicció del bestià. Duró, membre de CDA, va demanar als pagesos que no assistissin a la festa amb l’objectiu de fer un boicot al Comú d’Ordino mentre que l’aleshores cònsol major, Enric Dolsa, el titllava d’«obstruccionista».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT