PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 14 anys

Gran afluència de visitants pel pont del 15 d’agost

Per El Periòdic

La portada del 16 d'agost del 2005.
La portada del 16 d'agost del 2005. | El Periòdic
  • Gran afluència de visitants pel pont del 15 d’agost. Malgrat que el país va omplir-se de turistes durant el pont del 15 d’agost, va registrar-se certa calma pel que fa a l’entrada i sortida de vehicles, sense cues importants, així com en les vendes dels comerços.
  • Els abonats a l’ADSL es dupliquen. Els abonats a l’ADSL van passar dels 3.720 al febrer del 2004 als 7.880 al juny del 2005, de manera que va duplicar-se el nombre tot i que el servei ofert per STA era molt més car que als països veïns.
  • El ‘crash-car’ torna a triomfar a Encamp. El ‘crash-car’ de la Festa Major d’Encamp va celebrar-se un cop més al circuit habilitat a la Prada de Moles i va comptar amb un nombre important tant de participants com d’espectadors.
  • El Col·lectiu de Fotògrafs exposa a ‘Visa pour la Image’. L’Ambaixada de França va promoure el trasllat de la mostra ‘Mira...’, del Col·lectiu de Fotògrafs, al ‘Visa pour l’Image’, un dels festivals més importants del món de la fotografia, celebrat a Perpinyà.

El protagonista

El ja excoordinador i exmilitant del CDA a Andorra la Vella, Antoni Riestra, va explicar en una entrevista a EL PERIÒDIC els motius que l’havien portat a deixar el partit abans de les eleccions legislatives del 2005 i va manifestar la seva opinió sobre la nova configuració de la cambra parlamentària i de l’Executiu. 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT