PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 12 anys

El protagonista va ser Guy Gotlin

Per El Periòdic

La portada.
La portada.

►    La banca aconsella defugir de l’alarmisme

Els experts borsaris demanaven defugir dels alarmismes i aprofitar la situació que es vivia als mercats internacionals. Segons ells, les turbulències estaven focalitzades en les hipoteques d’alt risc i el sector s’havia de reequilibrar.

►    Més francesos que espanyols

El país experimentava un augment de visitants respecte a l’any anterior, i l’origen d’aquests turistes era francès. El nombre de visitants espanyols es va mantenir. 

►    Els pagesos diuen que aquest no és any de tabac

L’Associació de Ramaders mostrava la seva preocupació perquè les condicions climàtiques van endarrerir la floració de les plantes i, per tant, el tabac va créixer poc.

►    El bus nit arriba a les festes d’Encamp i de la Massana 

El servei va tenir molt bona rebuda durant la festa major de Sant Julià i es va fer extensible a les parròquies altes amb una freqüència de 30 minuts.

El protagonista... Guy Gotlin

La junta directiva del VPC va presentar els jugadors del primer i el segon equip, però el protagonisme se’l va endur el nou entrenador, Guy Gotlin. El tècnic va valorar la importància que, en un conjunt amateur, hi hagi un bon ambient al vestidor i que els jugadors i els espectadors s’ho passin bé.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT