La concentració millora la imatge tricolor a Albània (1-0)

• Koldo tanca el seu segon assalt amb un resultat motivant de cara al futur
TIRANA

Sonejee, en el partit del Premundial disputat a l'Estadi Comunal davant de Croàcia. Foto: TONY LARA

La selecció andorrana de futbol va caure derrotada ahir per 1-0 a Tirana davant Albània, en un enfrontament en què la concentració del conjunt dirigit per Koldo Álvarez va ser fonamental per aconseguir mantenir el curt avantatge albanès, equip que es va avançar en l'últim minut de la primera part, en el que va ser l'únic gol de la nit.

Aquest era el segon partit que Koldo dirigia com a seleccionador, de nou amb el 4-2-3-1 i amb millor resultat global --per imatge i sensacions, a més de resultat-- que el 4-0 amb què Andorra va tornar de Reykjavík, on va perdre davant Islàndia dissabte passat.

Koldo va fer jugar tots els jugadors. L'equip titular va ser el format per Gomes a la porteria, amb una línia de quatre amb Rubio, Escura, Silva i Emili, al doble pivot hi eren Ayala i Marcio, als laterals estaven Manolo Jiménez i Sergi Moreno, amb Pujol fent comunió amb Sebas Gómez. Els canvis van ser Xavi Gil per Rubio (60'), Sonejee per Silva (67'), Genis per Manolo (72'), Samir per Sebas (75'), Andorrà per Pujol (80'), Ribo per Escura (85') i el porter Pol per Gomes (85').

Durant el matx, Andorra va encaixar el primer gol al minut 44 de la primera part, després que marqués Salihi en fer bona una jugada del seu equip per la banda dreta, amb una centrada que el jugador albanès va rematar amb el peu al segon pal. Abans del gol, Albània només havia tingut un parell d'ocasions, tot i tenir el tempo del partit en tot moment i la iniciativa. La segona part va ser semblant, amb una Andorra molt ben plantada i que només va tenir uns cinc minuts de crisi que, tot i això, es van poder salvar. Les ocasions albaneses per intentar augmentar la seva renda en el marcador van arribar a la part final del matx i gràcies, en part, als canvis. Amb tot, Andorra es va mantenir ferma i fins i tot va tenir un córner amb ocasió, però res no va canviar. [email protected]