PUBLICITAT

Sidibé i Gaffoor, molt ambiciosos amb l’Andorra

Els dos nous fitxatges s'entrenen amb els tricolor

Per El Periòdic

Gaffoor al Prada de Moles.
Gaffoor al Prada de Moles. | FCA

Moussa Sidibé, de 24 anys, es va convertir dimecres en nou jugador de l’FC Andorra, juntament amb el defensa central francès Mickaël Gaffoor. Sidibé prové del Llagostera i va ser una de les peces clau perquè el conjunt gironí aconseguís l’ascens a la Segona Divisió B, mentre que el francès arriba provinent de l’Omonia Nicòsia de Xipre i acumula una llarga experiència a la Segona Divisió espanyola.

En aquest sentit, Sidibé va assegurar que «estic molt content, amb mola il·lusió de poder sumar el meu granet de sorra en aquest gran projecte». «Quan em van trucar, em van deixar descol·locat, no m’ho esperava però no m’ho vaig pensar dues vegades perquè és bonic i vinc a créixer aquí», afegia.

Per la seva banda, Gaffoor va explicar que «m’he trobat molt bé en el primer entrenament» i que «la gent m’ha acollit molt bé, estic molt feliç de ser aquí». «Espero poder adaptar-me el més ràpid possible a l’equip», remarcava i recordava que «és un projecte ambiciós». «Em van transmetre molta confiança des del principi, és un projecte que tenim en comú», concloïa. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT