PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 8 anys

La construcció perd uns 400 treballadors en vuit mesos

Per El Periòdic

La portada del Periòdic del 23 d'agost del 2011.
La portada del Periòdic del 23 d'agost del 2011. | El Periòdic
  • La construcció perd uns 400 treballadors en vuit mesos. Els treballadors del sector de la construcció van reincorporar-se a la feina després de l’estiu amb la perspectiva de seguir patint baixes malgrat haver perdut ja al voltant de 400 llocs de feina des de principis d’any.
  • Les importacions cauen en un 0,6% al juliol. Les darreres dades del Departament d’Estadística van reflectir la primera davallada de l’any pel que fa al volum d’importacions, accentuada sobretot per la reducció en la importació de begudes, tabac i material de construcció.  
  • Vallnord vol un programa nacional de dinamització turística. El director general de l’estació, Martí Rafel, va lamentar que no es dissenyi un programa nacional de dinamització turística, ordenat i estructurat, i més tenint en compte la capacitat del país en infraestructures i experiència.
  • El sorteig del calendari perjudica el River. El sorteig del calendari de cara a la temporada 2011-2012 va determinar que el River començaria amb descans i prosseguiria amb dos partits a fora.

La protagonista

La cantautora Martha Roquet va oferir un concert a la plaça de la Creu Blanca d’Escaldes-Engordany en el marc del festival Colors de Música. Roquet va aconseguir captivar el públic amb els seus propis temes, unes lletres poètiques i un gènere pop amb un estil únic i personal, ple d’energia i dolçor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT