PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Funicamp serà gratuït per veure la Vuelta als Cortals

La prova ciclista alterarà la circulació de vehicles i el seu estacionament

Per El Periòdic

Una etapa de la Vuelta 2018 en el seu pas per Andorra.
Una etapa de la Vuelta 2018 en el seu pas per Andorra. | ANA

Amb motiu del pas de La Vuelta 2019 per Andorra, amb arribada als Cortals d’Encamp, el comú encampadà va informar que s’han adoptat diverses mesures que afectaran la circulació de vehicles, l’estacionament a l’aparcament de les Feixes, i el funcionament del Funicamp i del bus a les Pardines.

Amb la finalitat d’efectuar els preparatius necessaris al Funicamp, com és l’augment de les cabines, el giny restarà tancat el pròxim divendres 30 d’agost, ja que l’arribada dels corredors està prevista pel pròxim diumenge 1 de setembre. Durant aquest dia, el Funicamp oferirà una jornada de portes obertes gratuïta amb l’horari d’obertura ampliat, que serà de les 8 a les 21 hores.

D’altra banda, a partir de les 20  hores del divendres dia 30 i durant tot el dissabte 31 d’agost, l’accés als Cortals d’Encamp, des de les Pardines, serà restringit a veïns i cortalans. Pel que fa al diumenge dia 1, a partir de les 14 hores, es tallarà per a tothom l’accés a la carretera dels Cortals, des de la cruïlla de la rotonda del Funicamp, fins aproximadament a les 19 hores.

Tanmateix, també es va recordar que el dia de l’arribada dels corredors a la C-G2 entre Andorra la Vella i Encamp, quedarà tallada al pas de vehicles entre les 14 i les 16 hores. Pel que fa a les zones d’estacionament, només quedarà tancat l’aparcament de les Feixes d’Encamp, des de les 20 hores del dia 31 fins a les 22 hores del dia 1 de setembre.

A més, la circulació a l’avinguda Tarragona de la capital estarà tallada entre les 13 i les 18 h pel pas dels ciclistes. L’operativa obligarà a tancar el pàrquing del Parc Central entre divendres a les 15 h i diumenge a les 22 h i, també, l’aparcament Centre Ciutat- Busos entre el divendres a les 7 i el dimarts a les 12 h. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT