PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Cenba es constitueix i celebra la seva primera reunió

La comissió té l’objectiu d’elaborar una estratègia nacional de la biodiversitat

Per El Periòdic

Un moment de la reunió del Cenba, presidida per la ministra Calvó.
Un moment de la reunió del Cenba, presidida per la ministra Calvó. | MARICEL BLANCH

La Comissió de coordinació i desenvolupament de l’estratègia nacional de la biodiversitat d’Andorra (Cenba) va celebrar ahir la seva primera reunió, d’acord amb els terminis previstos per la Llei de conservació del medi natural, de la biodiversitat i del paisatge.

La trobada, segons un comunicat del Govern, va permetre presentar i constituir formalment la Cenba, un òrgan consultiu i de coordinació de les actuacions del Govern i dels comuns en matèria de conservació de la biodiversitat i de participació de la societat civil. Alhora, es va posar sobre la taula una proposta de reglament per al funcionament intern de la comissió, que s’aprovarà en la pròxima trobada.

Per part del Govern ha assistit la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, i el secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell. La Comissió té les responsabilitats de participar en l’elaboració de l’Estratègia nacional de la biodiversitat d’Andorra, fer-ne el seguiment, l’avaluació i les revisions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT