PUBLICITAT

Tal dia com avui de fa 12 anys

Van detenir tres joves per falsificació de targetes

Per El Periòdic

La portada del 30 d'agost del 2007.
La portada del 30 d'agost del 2007. | El Periòdic
  • Detenció de tres joves per falsificació de targetes. La Policia va procedir a la detenció de tres joves de nacionalitat francesa, un dels quals menor d’edat, per haver utilitzat targetes de crèdit falses per treure diners en diversos caixers automàtics del Principat. 
  • El Bus Exprés Hora Punta tindrà parada a l’estació de busos. El Consell de Ministres va decidir modificar el recorregut del Bus Exprés Hora Punta per tal que tingués parada al carrer de Bonaventura Riberaygua i no calgués cap desplaçament a peu per arribar a l’estació d’autobusos.
  • El titular de Finances explicarà les línies del nou pressupost. El ministre de Presidència i Finances, Ferran Mirapeix, va demanar comparèixer davant de la Comissió de Finances per tal d’exposar als consellers les grans línies del pressupost 2008.
  • La Universitat d’Estiu debat sobre les polítiques de gènere. La sociòloga Celia Valiente va explicar en el marc de la Universitat d’Estiu l’evolució de les polítiques per la igualtat a Europa durant els darrers 30 anys.

La protagonista

La cantant andorrana Brigit’s va actuar a la plaça de Carlemany d’Escaldes-Engordany en el marc del cicle Colors de Música. L’actuació va comptar amb un repertori divers de la vocalista, que va incorporar tant peces del seu debut discogràfic com d’altres temes d’estils variats. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT