PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 11 anys

Van sorgir crítiques a les propostes de la CEA per pal·liar la crisi

Per El Periòdic

La portada del 3 de setembre del 2008.
La portada del 3 de setembre del 2008. | El Periòdic
  • Crítiques a les propostes de la CEA per pal·liar la crisi. Els partits polítics i els agents socials van reaccionar a les propostes que la CEA va fer arribar al cap de Govern per minimitzar els efectes de la crisi amb crítiques de «poc realistes» o «pensades per beneficiar els quatre poderosos». 
  • Crèdit Andorrà obté el permís per operar al Panamà. L’entitat bancària va aconseguir la llicència per oferir serveis financers al Panamà i seguir avançant en el seu procés d’internacionalització.
  • Demanda per recuperar les emissores de Radio France. El PS va proposar restablir el senyal de les tres emissores de Radio France tot al·legant «la seva alta qualitat tant a nivell informatiu com cultural».
  • El Tour 2009 torna a Andorra. El ministre de Turisme va anunciar que el Tour tornaria a passar per Andorra després de 12 anys. Segons els detalls tancats fins a aquell moment, acolliria l’etapa que partiria de Barcelona així com la sortida de la següent. 

La protagonista

La malaguenya Lamari, cantant i compositora de Chambao, va oferir una roda de premsa a la capital abans del concert que el grup oferia aquella mateixa nit a l’Estadi Comunal. Entre d’altres temes, va parlar de la immigració i va lamentar que «ser persona depengui de tenir o no ‘papers’». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT