PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui... de fa 19 anys

El Govern planeja comprar les mútues

Per El Periòdic

La portada del 7 de setembre.
La portada del 7 de setembre. | El Periòdic

El Govern planeja comprar les mútues

L’Executiu volia adquirir Nord Andorrà i Mútua Elèctrica. El projecte disposava del vistiplau del grup liberal, que el considerava positiu. L’estudi previ afirmava que el ‘cash-flow’ de FEDA garantia el cost de l’operació.

Forné alerta a l’ONU dels perills de la globalització

El to social va centrar el discurs del cap de l’Executiu a la cimera de l’ONU i va reclamar respecte per la diversitat cultural als caps d’Estat i de Govern. A més, Forné i Aznar van parlar «de temes d’interès bilateral». 

Encamp lidera l’índex d’ocupació hoteler durant el mes d’agost

L’ocupació dels hotels a l’agost va superar les previsions. La mitjana al país va ser del 78,02% però a Encamp es va enfilar fins al 81,08%.

Encamp fa una enquesta entre els pares per ampliar l’horari de la guarderia

El comú va prendre la decisió després d’haver fet la consulta i l’horari d’obertura va passar a ser a les 7.30 hores en lloc de les 8.30 hores.  

El protagonista, Eloi Ledesma

El president del Constel·lació, Eloi Ledesma, va defensar un lloc del seu equip a la Lliga després que se li hagués prohibit competir. En una roda de premsa va rebatre punt per punt les acusacions formulades pels clubs i la FAF i va decidir acudir a la Comissió jurídica i esportiva per aturar aquesta suspensió cautelar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT