PUBLICITAT

Andorra la Vella

Les escoles artístiques i esportives arrenquen amb una vuitantena d’activitats

L'oferta manté la línia de l'edició anterior després del bon resultat obtingut

Per El Periòdic

El Centre cultural de la Llacuna.
El Centre cultural de la Llacuna. | Àlex Lara

Les escoles artístiques i esportives del Comú d’Andorra la Vella arrenquen aquesta setmana el curs 2019-2020 amb una vuitantena de propostes per a tots els públics i edats. Quant als preus dels cursos i les matrícules, es mantenen els de l’edició anterior, amb un descompte d’entre el 5 i el 10% per a les famílies amb tres fills o més inscrits.

El Centre cultural de la Llacuna,  l’Institut de Música, l’Aula de Teatre i Dansa i l’Escola d’Art han preparat diverses activitats tot mantenint la mateixa línia formativa que l’any passat, ja que –segons va especificar el comú a través d’un comunicat– compten amb molt bona resposta per part dels alumnes i les famílies. El curs anterior, els tres centres van acollir fins a 717 alumnes –370 a l’Institut de Música, 264 a l’Escola d’Art i 83 a l’Aula de Teatre i Dansa–, una xifra que esperen revalidar enguany.

Pel que fa a les escoles esportives adreçades als infants, presenten 24 activitats diferents, des d’esports col·lectius com bàsquet, futbol, handbol, rugbi o voleibol, fins a gimnàstica, natació, arts marcials i disciplines individuals. Aquestes activitats s’oferiran a les instal·lacions del Centre esportiu dels Serradells, l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila i la sala Polivalent de la plaça del Poble, i el comú preveu acollir un total de 1.200 usuaris a la setmana. Justament ahir també van posar-se en marxa la ludoteca de Santa Coloma i el casal d’infants El Llamp.

PUBLICITAT
PUBLICITAT