Sánchez és segon al 53è Trofeu Verge de la Penya

Yuste es veu obligat a abandonar al GP de Tamarite de Litera.

Un dels corredors de l'equip.
Un dels corredors de l'equip. | MVK*12

L’equip MVK*12 va afrontar un cap de setmana frenètic. En el 53è Trofeu Verge de la Penya, Guillem Sánchez va assolir la 2a posició en la categoria sub-23. En el primer port del dia es va fer una selecció de 22 corredors on van entrar Sánchez i Miquel Martínez. Sánchez es va mantenir dins del grup capdavanter i va entrar a 11 segons del líder i en 16a posició de la general. La resta de l’equip, va fer un bon paper controlant el pilot per evitar que es produís cap altra escapada. Oriol Cardiel va ser 30è; Martínez, 51è; André Moutinho, 56è; Marc Gasa, 59è; Sergi Martín 74è i Victor Yuste, 75è.

Dissabte es va disputar el 76è GP de Tamarite de Litera. Yuste va entrar a la bona del dia a la volta 12 però una enganxada amb un altre corredor el va obligar a abandonar. Però Martínez i Sánchez van assolir l’11a i 12a posició mentre que Gasa i Cardiel van ser 22è i 28è. Moutinho va ser 43è.