PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 22.000 persones al cicles de música al carrer

‘Músiques del món’ i ‘Nits del món’, les cites amb més assistència

Per El Periòdic

Actuació del grup Maruja Limon a la plaça Coprínceps aquest estiu.
Actuació del grup Maruja Limon a la plaça Coprínceps aquest estiu. | ANA

Més de 22.000 persones han assistit a les diferents activitats musicals organitzades pel departament de Cultura del Comú d’ Escaldes-Engordany durant els mesos de juliol i agost, segons va informar la corporació mitjançant un comunicat. Un total de 27 cicles musicals han dinamitzat les nits d’estiu als carrers de la parròquia escaldenca, que ha consolidat la seva oferta musical estival.


Concretament, Músiques del món i Nits del món, han estat els protagonistes, ja que han tingut el nombre més elevat d’assistents. Segons va detallar el mateix comú, 9.890 persones van gaudir del primer i 6.090, del segon. La tercera activitat amb més assistència de públic va ser la Setmana del Jazz amb 3.900 persones. En aquest cas es va destacar que el públic havia valorat «la qualitat dels grups escollits i la presència de veu femenina».


Cal tenir present que el Festival Colors de Música es reprendrà el mes que ve amb un concert tribut a Mecano i al novembre n’hi haurà un altre que encara està per determinar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT