PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc viatja a França per seguir amb la pretemporada

Els tricolor s’enfrontaran al primer equip europeu en el que serà el tercer matx de la setmana

Per Anna Ribas

David Walker en un moment d e la final de dimecres.
David Walker en un moment d e la final de dimecres. | M.A. Chazo / FCBQ

Un no-parar. Així es podria resumir la pretemporada de qualsevol equip i, en el cas del MoraBanc Andorra, no podia ser d’una altra manera. Els jugadors estan entrenant de valent i a una alta intensitat per arribar a to al curs que començarà el dia 26 de setembre a València, amb un partit on es viurà un duel entre els dos germans Colom després que Quino hagi decidit tornar a Espanya de la mà del conjunt taronja.

Els d’Ibon Navarro ja han disputat quatre partits fins ara, i han repetit els rivals: BAXI Manresa i Barça. Encara que en la pretemporada el més important no és si es guanya o si es perd, sinó com progressa l’equip, de moment el balanç és positiu perquè només han hagut d’encaixar una derrota: la de dimecres a la final de la Lliga Catalana contra els blaugrana.

Tot i això, el MoraBanc ja comença a demostrar quin és el model de joc que vol aplicar aquesta temporada i el potencial físic que té l’equip d’enguany, alhora que ja es pot preveure quins seran els jugadors que despuntaran aquest curs. Els del Principat s’enfrontaran avui a les 20.00 hores al tercer duel de la setmana i, en aquest cas, es trobaran amb el primer rival europeu: l’Élan Bérrnais Pau-Orthez.

Colom: «Estic segur que a França ens donaran molta feina i que serà un entrenament amb molta exigència»

En aquest sentit, el capità de l’equip va destacar que «estem treballant molt, aquesta setmana tenim quatre amistosos. Això ens servirà per arribar a totes quan comenci la lliga, que és el més important. Estic segur que a França ens donaran molta feina, com sempre, i que serà un entrenament amb molta exigència». Sobre els francesos va expressar que «sempre tenen un bon equip, sempre juguem els amistosos al 100% i aquest ens exigirà molt perquè són un equip molt físic i dur. Segur que ens anirà bé aquest partit a França».

Pel que fa a l’estat de l’equip va indicar que «està molt bé. Hem demostrat que som un conjunt que competeix molt i que lluitem molt als partits per anar al 100%. Veig a la gent amb ambició i ganes, estem jugant molt en equip».

En un àmbit més personal va destacar que «em trobo molt bé i crec que és l’any que he arribat millor físicament. Ja fa uns anys que estic al primer equip i començo a controlar millor com jugar als partits i com sumar per l’equip. Intento aportar sempre, estar valent i aprofitar els minuts que tingui».

Els tricolors encara jugaran un partit més aquesta setmana i serà diumenge a les 19.00 hores a Escaldes-Engordany contra el Joventut.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT