Marc Casal assoleix el cinquè lloc a Bulgària

Julio Rodrigues acaba 13è

Marc Casal a l'arribada.
Marc Casal a l'arribada. | Mingu Run Skyseries

La ciutat de Bansko, Bulgària, va acollir ahir la darrera cursa de llarga distància del circuit de les Migu Run Skyrunner World Series 2019, la Pirin Ultra Skyrace. Amb un total de 66 quilòmetres i 4.400 metres de desnivell positiu en un traçat tècnic que recorria gran part del Parc Nacional de Pirini, patrimoni mundial de la Unesco; Marc Casal i Julio Rodrígues van ser els dos únics corredors de l’equip nacional que hi van participar.

Marc Casal va firmar una excel·lent 5a posició amb un temps de 7.44,07 hores en les quals va mantenir un bon ritme de cursa amb unes sensacions físiques i psicològiques òptimes que li van permetre estar en el Top5 en tot moment. Per la seva part, Julio Rodrigues va assolir un molt bon resultat finalitzant en 13a plaça i quedant-se a tocar del Top10. El corredor de l’equip nacional va travessar la línia de meta en un temps de 9.02 hores. El seleccionador Fabrizio Gravina va destacar l’alt nivell dels dos corredors i la seva capacitat de concentració i preparació física.