PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’afició embogeix durant la festa de presentació del MoraBanc Andorra

El club comptarà amb un nou equip format per esportistes amb discapacitat intel·lectual

Per Anna Ribas

El MoraBanc Andorra va presentar un nou equip format per esportistes amb discapacitat intel·lectual.
El MoraBanc Andorra va presentar un nou equip format per esportistes amb discapacitat intel·lectual. | MARTÍN IMATGE / BCA

Eufòria i emoció. Això és el que es va respirar ahir al migdia davant la seu social de MoraBanc a l’avinguda Meritxell. El MoraBanc Andorra va fer ahir la seva tradicional festa de presentació i enguany va estar plena de sorpreses. Sobretot perquè es va presentar el nou equip amb el qual comptarà l’ens: un conjunt format per més d’una vintena esportistes amb discapacitat intel·lectual. Un equip que, no només va arrencar els aplaudiments del públic sinó que va posar la pell de gallina dels assistents. Una aposta única per un equip que disputarà competicions en trobades els caps de setmana i n’hi haurà alguna a Andorra. 

A més, es va presentar el nou primer equip, que compta amb vuit noves incorporacions respecte a l’any passat. Un moment que va suposar una recàrrega d’energia per tots els jugadors just abans que comenci l’ACB aquest dijous contra el València. L’equip es va impregnar de l’emoció que desprenien els aficionats i van poder dedicar-los unes paraules, i ahir Ibon Navarro no va ser l’únic que va dirigir-se als assistents en català. David Walker va sorprendre l’afició dient «estic molt content de tornar a casa».

Però, com sempre, el protagonisme se’l va endur Moussa Diagne. El públic va corejar el seu nom i el pivot de 2,11 va pujar a l’escenari. Tot just agafar el micro va demanar al discjòquei que apugés el volum de la música i va fer ballar tots els assistents. «És un plaer quedar-me aquí per representar aquest país. Espero que  tinguem molt èxit aquesta temporada», va afirmar el jugador.

D’altra banda, es van presentar les Snow Cheers, les noves animadores del club. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT