PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Troguet vol fer cim al Manaslu aquest divendres

L’alpinista encampadana pretén coronar sense oxigen la vuitena muntanya més alta del món

Per El Periòdic

Troguet en la seva ascensió.
Troguet en la seva ascensió. | Instagram Stefi Troguet

Stefi Troguet no s’atura. L’alpinista del pintallavis vermell es troba al Nepal i ahir va donar a conèixer quin és el seu full de ruta per coronar el cim del Manaslu (8.156 metres). Preveu coronar la vuitena muntanya més alta del món aquest divendres. D’aconseguir-ho seria el seu segon vuit mil.

Després d’uns dies on la neu i el mal temps han estat protagonistes per fi ha arribat l’esperada finestra de bon temps al camp base del Manaslu, i Troguet no la vol desaprofitar. Així doncs, ahir al matí va anunciar a través de les xarxes socials els tempos que vol seguir. Completada la fase d’aclimatació, Troguet es troba ara al camp base i avui té intenció d’arribar al camp 1 situat a 5.800 m. Dimecres vol superar el camp 2 i dormir al camp 3 a 6.800 m. Dijous té intenció d’arribar a l’aresta on està situat el camp 4 a 7.450 m. Divendres intentaria atacar el cim de 8.156 m. Com sempre l’alpinista andorrana farà l’intent sense oxigen.

D’aconseguir-ho seria el segon vuit mil per Stefi Troguet, que ja va coronar el Nanga Parbat el 3 de juliol d’aquest mateix any sense haver d’ajudar-se d’oxigen.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT